Szerepjáték ötletek
3 posters
1 / 1 oldal
Re: Szerepjáték ötletek
Sziasztok!
Jöttem egy ötlettel.
Igazából ez nem is egy, hanem többféle. Nem tudom szoktátok-e nézni az ICarly-t a V min Viktóriát vagy az ezekhez hasonló sorozatokat. Ha igen, akkor szívesen várom jelentkezéseteket.
Jöttem egy ötlettel.
Igazából ez nem is egy, hanem többféle. Nem tudom szoktátok-e nézni az ICarly-t a V min Viktóriát vagy az ezekhez hasonló sorozatokat. Ha igen, akkor szívesen várom jelentkezéseteket.
Vendég- Vendég
Szia! :DD Örülünk neked^^
Sajna én nem nagyon szoktam tv-t nézni szóval nem igazán tudok hozzászólni az ötlethez :((
Sajna én nem nagyon szoktam tv-t nézni szóval nem igazán tudok hozzászólni az ötlethez :((
Laguna- Admin
- Hozzászólások száma : 780
Csatlakozás ideje : 2014. Mar. 01.
Szia!
Én valamikor néztem az ICarlyt de az is régen volt, már annyira nem emlékszem :/
Én valamikor néztem az ICarlyt de az is régen volt, már annyira nem emlékszem :/
Banci- Admin
- Hozzászólások száma : 799
ó jajj, nem baj.:D Akkor...az Oroszlánkirály című mesét biztosan láthattátok régen. Arra gondoltam hogy esetleg ember formájukban lehetne is velük szerepezni.
Vagy nem tudom mennyire szeretitek a horror műfajt és a fantasyt. Ezekhez is lenne egy csomó ötletem.:D
Vagy nem tudom mennyire szeretitek a horror műfajt és a fantasyt. Ezekhez is lenne egy csomó ötletem.:D
Vendég- Vendég
Ez az oroszlánkirályos nekem egészen tetszik :DD
és a horrort annyira nem szeretem de a fantasy nekem jöhet ^^
és a horrort annyira nem szeretem de a fantasy nekem jöhet ^^
Banci- Admin
Ha Laguna is belemegy akk mehet
Banci- Admin
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.